ISTORIC

Fabrica de inghetata CICOM s-a infiintat in anul 2002, pana la acea data societatea avand experienta acumulata in distributia de inghetata, activitate pe care o desfasura din 1997.

BAZA TEHNICO-MATERIALA

Pentru fabricarea inghetatei, in prezent, societatea dispune de:

• utilaje tehnologice noi si performante, automate sau semiautomate;

• tehnologie de pasteurizare HTST, pentru cresterea sigurantei alimentare;

• spatii de productie, cu o suprafata de 500 mp;

• spatii de depozitare materii prime si ambalaje – 650 mp;

• spatii de depozitare frigorifice – 750 mp.

Transportul inghetatei este asigurat prin mijloace proprii, respectiv:

• TIR frigorific, 20 tone (32 paleti)- 2 buc

• Camion frigorific, 7 tone (12 paleti)-2 buc

• Autoutilitare frigorifice, 3 tone – 7 buc;

PERSONALUL

Personalul care lucreaza in fabrica are experienta in domeniu, fiind calificat, instruit si verificat periodic. Numarul mediu de angajati, care sunt implicati in productie si vanzari este de 75. AVIZE si AUTORIZATII: In prezent societatea detine toate avizele si autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii de productie a inghetatei: licenta de fabricatie, autorizatie de mediu, aviz sanitar si autorizatie sanitar-veterinar. De asemenea, fabrica de inghetata functioneaza la standarde europene, societatea avand implementate si certificate sistemele de management al calitatii si sigurantei alimentare, conform ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005. Datorita investitiilor realizate, a gradului ridicat de securitate alimentara si igiena a intregului proces tehnologic, societatea a obtinut autorizatie sanitar-veterinara pentru schimb intracomunitar (RO L156 EC).

MANAGEMENTUL

Managerul societatii se implica in mod direct in stabilirea retelelor, supravegheaza cu exigenta productia si calitatea inghetatei realizate.

GAMA DE PRODUSE

Gama de produse din inghetata este diversificata, societatea fabricand atat produse impuls (inghetata la vafa, cornet ,bat , pahar), cat si inghetata la caserola de gramaje diferite, cu topping sau diverse incluziuni (fulgi de ciocolata, alune, fructe confiate, etc.).Inghetata produsa este cu o gama variata de arome (vanilie, ciocolata, tiramisu, caramel, fructe), iar retetele sunt atent controlate si imbunatatite continuu, pentru satisfacerea tuturor cerintelor din piata

In afara productiei pentru reteaua proprie lucram si pentru alti parteneri importanti, cum ar fi retelele CORA , REWE ROMANIA SI BULGARIA, METRO ROMANIA SI BULGARIA, LIDL SI MEGA, produsele sub marca proprie sau exclusiva.